What we do

Samen bouwen we jouw online herkenbaarheid en helpen je groeien

ANALYSE

We analyseren informatie uit uw Google Analytics en heatmaps. Samen met jouw input vormt dit de perfecte basis om de strategie te bepalen en van start te gaan.

DESIGN

We ontwerpen je logo, huisstijl, brochure, website en visuals voor social media. Zo stemmen we je online en offline communicatie op elkaar af.

CONTENT (SEO)

We schrijven teksten op maat en in lijn met de SEO richtlijnen. Zo zorgen we er voor dat je brochure vlot leest en je website bovenaan in Google komt te staan.

WEB DEVELOPMENT

Een website, een e-commerce platform, of een mobiele app, … voor elke toepassing schakelen we de gepaste technologie in en werken we volledig op maat.

OPTIMALISATIE

Blijven groeien is belangrijk. Dankzij rapportering (A/B testing, heatmaps,...) en permanente optimalisatie blijven we je website tot bij het juiste publiek brengen.

LEAD GENERATION

Door dagdagelijks beheer van uw website, Google Ads en uw social media kanalen staan we in voor de zoektocht naar nieuwe klanten. Zo hoeft jij je hier geen zorgen over te maken.

VIDEO

We vertalen uw project naar bewegende beelden omdat de perfecte combinatie van beeld en geluid altijd werkt.

SOCIAL MEDIA MARKETING

Of je nu een groot of een klein bedrijf bent, wij beheren uw sociale media kanalen en zorgen ervoor dat u in no time de juiste doelgroepen bereikt.

MAATWERK

We schrijven toepassingen of programmeren koppelingen met jouw externe databases, crm-software, mailsynchronisaties, enz...

Happy Customers

Geert Raemaekers, CEO Qurtinz
Een kleine 2 jaar geleden startten wij de samenwerking met Ozalith voor onze marketing en lead generation. Mede door hun inzet en input, resulteerde dit in een spectaculaire groei van ons bedrijf. Top team!
Bram D'hondt, CEO Van Driessche Koeltechniek nv
Ozalith weet heel goed waar industriële klanten belang aan hechten: duidelijke afspraken, korte doorlooptijden, geen achterloop. Koppel daar hun creativiteit en gedrevenheid aan vast, en wij blikken terug én vooruit op een goede samenwerking.
Karen Sarasin, Eigenares van dermatopigmentatie.be
Ozalith heeft mijn bedrijf enorm vooruit geholpen!
Dankzij positieve mond aan mond reclame ben ik bij hen terecht gekomen. Ik had enorm veel problemen met mijn vorige website bouwers en dankzij Ozalith heb ik nu terug een functionele en mooie website.
Ook in de SEO zijn ze heel sterk, dankzij hen zie ik het aantal bezoekers enorm stijgen.
Ik kan hen alleen maar aanbevelen!!