Qurtinz

Logo, copywriting, webdesign, community managment en lead generation

LOGO DESIGN

Het logo van Qurtinz werd door ons ontworpen en heeft een scandinavische look. Op een stijlvolle en elegante manier wordt een gordijn weergegeven. Strak en klassevol.

COPYWRITING

Alle teksten voor de nieuwe website werden door ons geschreven en geoptimaliseerd voor SEO.

WEB DESIGN

Tijdens de volledige ontwikkeling van de website werd een evenwicht gezocht tussen visueel en functioneel. Op basis van maandelijkse Google Analytics rapporten sturen we het design bij.

COMMUNITY MANAGEMENT

We beheren de verschillende social media kanalen. Zo werd bij aanvang tijd en energie gestopt in het opbouwen van de kanalen. Nu verzorgen we het dagdagelijkse management van de verschillende kanalen. We posten zowel gratis als betalende content en we reageren indien nodig.

LEAD GENERATION

Ozalith gaat voor Qurtinz op dagdagelijkse basis op zoek naar nieuwe leads. We doen dit niet enkel door optimalisatie van de website en het publiceren van blogs. Op basis van een vast bedrag per maand, verzamelen we leads via social media en Google Ads. Doordat we het volledige beheer voor onze rekening nemen, is het makkelijker om overzicht te bewaren en kunnen we sneller bijsturen.

Our Skills

We offer a wide range of customer management, administration
and professional support services.
76
BRANDING
80
PHOTOGRAPHY
87
MOTION VIDEO
95
SOUND DESIGN

Our products simply provide the quality of
being clear and easy to understand.

About Us